Benefiet voor De Downdriehoek

Benefiet De Downdriehoek

Deel dit bericht via sociale media

Op zondagmiddag 9 juni werd door Lars Groenink, zwager in spe van een van onze toekomstige bewoners Nicky, een benefietmiddag georganiseerd. Deze middag/avond werd gehouden in Barista Café Njoy in Den Helder.

Buiten stond een marktkraam met verschillende leuke dingetjes. Deze waren gemaakt op de school van drie van onze bewoners, het Linie College Den Helder. Ook stond hier een snackwagen en aan het eind van de middag was er een veiling.

Over de middag verspreid waren er diverse live optredens. Wij noemen ze gewoon maar even allemaal, want ze waren allemaal top! Jan Nijsten, André Kooistra, de dames Blitzz, Chris Bruijn, Vester Weert, Erik Houweling, Dirk Meeldijk en als afsluiter, de organisator zelf, Lars Groenink.

Al met al een mooie middag waar wij met elkaar rond de €3000,- hebben opgehaald voor wooninitiatief de DownDriehoek en via de NSGK wordt dit nog voor de helft verdubbeld.

Dus beste mensen:

het was een heel, ik mag wel zeggen een heel gezellige en geslaagde dag. Wilt U hiervan nog even nagenieten of kijken wat U heeft gemist? Via onderstaande link komt U op het fotoalbum van deze fantastische middag. 


Bekijk hier het fotoalbum

Bijzondere bijkomstigheid deze middag.

Een dame kwam naar ons toe met een enveloppe, met de vraag waar zij deze kon afgeven. Zij wilde beslist anoniem blijven en gelukkig hadden wij ook een donatiebus staan, waar zij haar enveloppe in kon doen. Als je de bus gaat openmaken, komt de enveloppe weer tevoorschijn en dan ben je natuurlijk wel heel nieuwsgierig wat er in zit en beste mensen, dan krijg je best een beetje kippenvel als daar €300 uit komt vallen. Heel bijzonder dat iemand die niets met onze jongens van doen heeft, ze niet kent en geen familie is dit voor ze over heeft. Beste mevrouw, als u dit leest:  heel, heel hartelijk bedankt hiervoor.

En dan willen we Lars Groenink heel hartelijk bedanken voor de organisatie, 

Hieronder willen wij ook nog even op willekeurige volgorde de sponsoren noemen die deze middag mogelijk hebben gemaakt: (als het goed is zijn we niemand vergeten, anders horen we het graag )

Op donderdagavond 13 juni was dan nog de uitreiking van de Rabobank Clubkas Campagne, waar wij maar liefst ruim €390,- in ontvangst mochten nemen!

Hiervoor willen wij natuurlijk alle stemmers en de Rabobank Kop Noord-Holland heel hartelijk bedanken.                   

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Een dag met een gouden randje

Gisteren, zaterdag 23 september, was een dag met een gouden randje. Voor de ouders was het Winkelmadepark al redelijk bekend terrein maar, omdat er eerst

Wij zijn trots en blij!

Gisteren, donderdag 14 september, heeft het bestuur van de Downdriehoek een belangrijke stap gezet in de richting van ons doel. Samen met Wooncompagnie en PluZorg

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog