Ouders

Tanja & Gino

Wij zijn Tanja en Gino de Regt, ouders van Gilano en Giovanni (1999). Gilano heeft Downsyndroom en is geboren in 2002. Wij wonen in Noord-Scharwoude. Tanja werkt als verzorgende bij Evean thuiszorg en doet dit alweer sinds 1996. Zij is binnen het wooninitiatief actief in de activiteitencommissie. Gino werkt bij Van Til interieur als bijrijder op de vrachtwagen en doet dit al sinds 2000. In onze vrije tijd begeleiden wij Gilano zoal naar zijn hobby’s, zoals dansen en voetbal.

Marina & Siem

Wij zijn Siem en Marina Entius. Samen met onze zoon Jesse (2002) en dochter Mandy (1997) wonen wij op de Ooievaarsweg in Nieuwe Niedorp.

Marina is vroeger ziekenverzorgende geweest. Zij is binnen het wooninitiatief actief in de activiteiten- en evenementencommissie.

Siem is opgegroeid op het fruitteeltbedrijf, wat wij in 2008 hebben overgenomen. Zijn vader helpt nog regelmatig op het bedrijf mee.

Ons bedrijf bestaat uit kersen, appels, peren en pruimen. In de kersentijd, 7-8 weken rond eind juni, hebben wij ook een winkel met terras en zijn dan 7 dagen in de week open om onze kersen zo uit de boomgaard te verkopen.

Siem is binnen het wooninitiatief actief in de bouwcommissie.

Wij zijn blij met het wooninitiatief, zodat wij voor Jesse een fijne thuisplek kunnen creëren.

Désirée & Pierre

Wij zijn Pierre en Désirée van Neerven.

Ouders van Brian, Lisa en Nicky. Wij wonen in Den Helder.

Pierre werkt al sinds 1985 bij bloembollenbedrijf Rooyakkers B.V. in Breezand. Dit bedrijf levert voornamelijk bloembollen, zoals lelies, tulpen, irissen en alliums in binnen- en buitenland. Pierre is verantwoordelijk voor het op tijd afleveren van de bloembollen en onderhoud aan de machines. In zijn vrije tijd vist hij op snoek, zit hij bij een sportclub en is actief als vrijwilliger.

Pierre is binnen het wooninitiatief actief in de evenementencommissie.

Désirée heeft een opleiding boekhouden en medisch secretaresse gevolgd. Zij werkt al sinds 1989 in de olie- en gasindustrie en is sinds november 1999 werkzaam bij Intramar intermediair in Den Helder, een adviesorganisatie specifiek voor de olie- en gasindustrie en offshore wind sector. Zij is binnen dit bedrijf verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Désirée maakt deel uit van het bestuur als penningmeester en is binnen het wooninitiatief actief met de website en social media.

Priscilla & Ronald

Wij zijn Ronald en Priscilla.

Wij zijn de ouders van Joey en hebben ook nog een dochter. Zij heet Naomy (1994). Wij wonen in Nieuwe Niedorp.

Priscilla is thuismanager. Zij doet vooral de zorg van Joey. Priscilla is actief in de sponsor- en activieitencommissie van het wooninitiatief.

Ronald is werkzaam bij de  Schadenberggroep, waar hij voornamelijk werkzaamheden voor het PWN verricht.

Ronald maakt deel uit van het bestuur als voorzitter van Stichting De Downdriehoek.

Thessa & Harry

Harry is partner van Thessa en sinds 2009 betrokken bij de opvoeding van Viggo en zijn broer Joppe.

Harry werkt sinds 2007 als Hoofd Technische Dienst en lid van Management Team bij TotalEnergies in Beverwijk en maakt deel uit van de bouwcommissie.

Thessa is de moeder van Viggo en Joppe.

Thessa heeft een opleiding gevolgd tot facilitair manager en organisatieadviseur en werkt als Consultant Werving & selectie bij Steiger B in Amsterdam.

Thessa maakt deel uit van het bestuur en is secretaris en vice voorzitter. Tevens maakt zij deel uit van de bouwcommissie en is samen met Johan verantwoordelijk voor zorg en kwaliteit.

Hans & Angelique

Wij zijn Hans en Angelique.
Samen met onze drie kinderen Rick (2000), Mats (2003) en Mara (2003) wonen wij in ‘t Veld.

Hans is opgegroeid in de horecawereld en Angelique heeft in de detailhandel gewerkt.
Heden zijn wij eigenaar van een prachtige horecagelegenheid, waar elk feest of happening op maat wordt geleverd.

Wij zijn heel blij dat wij Mara straks een stabiele en gezellige thuisplek kunnen geven.

Angelique is binnen het wooninitiatief actief in de evenementen- en activiteitencommissie.

Melanie & Johan

Wij zijn Melanie en Johan.
De ouders van Noah (2001) en Sem (2004) en wonen in Den Helder.

Melanie is fulltime huisvrouw, zorgt voor het gezin en begeleidt en ondersteunt Sem in zijn algemene dagelijkse levensverrichtingen. Haar hobby’s zijn lezen, puzzelen, uitgaan en winkelen.

Johan is fulltime werkzaam voor Munnik Opties & Futures Trading BV, een onafhankelijk handelshuis dat voor eigen rekening elektronisch handelt op verschillende beurzen in Europa. Zijn hobby’s zijn: volleybal bij MBSOV, koken, lezen, dancemuziek luisteren en fietsen met Sem op de tandem.

Johan ondersteunt het bestuur binnen het wooninitiatief bij financiële zaken.

Ron & Nancy

Wij zijn Ron en Nancy.

Wij zijn de trotse ouders van Britt en Roan.

We wonen we in Den Helder, waar Nancy parttime werkt als cliëntondersteuner in de ouderenzorg en Ron werkzaam is bij de Koninklijke Marine.

Ron doet aan bodybuilden en Nancy gaat graag naar het theater. 

Ron is actief binnen de bouwcommissie en Nancy houd zich bezig met social media en zit in de evenementencommissie.

Niels

Even voorstellen, Niels is de naam, vader van kanjer Kaj. In 2020 ben ik verhuist naar Denemarken.

Remigratie is het juiste woord, kijk maar op Wikipedia, daar is het heel goed omschreven.

Ik zal de ontwikkelingen van ‘De Downdriehoek’ zeker volgen vanuit Denemarken.

Ook zal ik regelmatig bij Kaj in Nederland te vinden zijn.

Vanzelfsprekend zal Kaj mij regelmatig komen opzoeken in Denemarken

Annet

Ik ben Annet en ik ben de moeder van Kaj. Wij wonen samen in Nieuwe Niedorp.

Kaj heeft 2 zussen, Kirsten die bij haar vriend Bryan in Oude Niedorp woont en Anne Marie die met echtgenoot Sander en kinderen, Bjorn en Britt, in Heerhugowaard woont.

Ik ben werkzaam als verzorgende bij Evean thuiszorg, maar op zoek naar ander werk als receptioniste/administratief medewerkster en heb daar enkele cursussen voor gevolgd.

We hebben ons aangesloten bij De Downdriehoek, omdat ik het een prachtig initiatief vind. Ik hoop dat we ons er thuis gaan voelen en dat er voor de groep een fijne woonplek gerealiseerd gaat worden.

Binnen het wooninitiatief maak ik deel uit van de sponsorcommissie.