Bewoners

Gilano

Hoi,

Ik ben Gilano en ben geboren in 2002 en woon in Noord-Scharwoude samen met mijn ouders, mijn broer Giovanni (1999) en onze kat Pip. Doordeweeks ga ik overdag met veel plezier naar school, het Heliomare College in Alkmaar.
Twee keer per week loop ik stage bij Centrum 31 in Heerhugowaard.

Gilano

Jesse

Hoi,

Ik ben Jesse en ben geboren in 2002 en woon in Nieuwe Niedorp met mijn papa Siem, mama Marina en zus Mandy. Ook is Jeroen, de vriend van Mandy, er vaak. We hebben een fruitteeltbedrijf met kersen, appels, peren en pruimen. Dit geeft vooral in de kersentijd gezellige drukte om het huis.

We hebben ook huisdieren, hond Guusje en poezen Snoes, Bas, Skattie en Mimi.

Joey

Hoi, Ik ben Joey, wat leuk dat u even op mijn eigen pagina komt kijken! Ik zal hier wat over mijzelf vertellen. Ik ben dus Joey. Ik ben geboren op 1 mei 2000 in Nieuwe Niedorp. Ik woon nu nog bij mijn ouders Ronald en Priscilla. Ik heb ook nog een hele toffe zus Naomy. Zij woont met haar vriend in Nieuwe Niedorp. Ik heb tot groep 6 op het reguliere onderwijs, OBS de Snip, gezeten in Nieuwe Niedorp. Daarna ging ik naar de Meerpaal in Julianadorp. Vervolgens ging ik naar VSO het Liniecollege in Den Helder. Ik ben nu klaar met school en werk 5 dagen in de week.
Nicky

Nicky

Hoi, Ik ben Nicky en ben geboren in 2002 en woon samen met mijn ouders, broer Brian (1998) en tweeling zus Lisa (2002) in Den Helder. Tot mijn 7e jaar heb ik op het reguliere basisonderwijs gezeten. Op deze school bleek dat ik wat meer 1 op 1 begeleiding nodig had, wat zij mij niet konden bieden. Hierdoor ben ik op het speciaal basisonderwijs “De Meerpaal” terecht gekomen en heb ik hier tot aan mijn 12e jaar gezeten.

Viggo

Hoi, Ik ben Viggo (2002) en ik woon sinds kort op kamers bij Parc Spelderholt in Beekbergen. Hier volg ik een leer-en werktraject voor horeca-assistent. In de weekenden woon ik bij mijn moeder en Harry of bij mijn vader en Gijsje.
Viggo

Kaj

Hoi, Ik ben Kaj en ben geboren in 2000 en woon in Nieuwe Niedorp met mijn moeder Annet en Kiki de kat. Mijn vader Niels woont sinds eind maart 2020 in Denemarken. Doordeweeks heb ik dagbesteding en dat doe ik bij de Kleine Ark in Oudkarspel, waar ik het erg naar mijn zin heb en me helemaal thuis voel.

Sem

Hoi,

Ik ben Sem en ben geboren in 2004 in Den Helder. Ik woon samen met mijn ouders, broer Noah (2001) en onze twee katten Crimi en Moos in Den Helder.

Ik heb tot groep 6 op het regulier onderwijs gezeten met 1 op 1 begeleiding van Jolanda, die mij vanaf mijn vierde jaar heeft begeleid. Nu zit ik op het Linie College waar ik vooral de praktijkvakken, gym en groepsstages erg leuk vind.

Sem

Mara

Hoi, Ik ben Mara en ben geboren op 19 maart 2003 en woon in ‘t Veld samen met mijn vader en moeder. Ook heb ik een grote broer Rick en een tweelingbroer, Mats. Mijn ouders hebben in het dorp een partycentrum; de Vriendschap. Daar mag ik weleens helpen.

Roan

Hoi,

Ik ben Roan en ben in 2003 geboren in Den Helder. Hier woon ik nog steeds samen met mijn vader Ron, moeder Nancy en mijn zus Britt. Sinds 2016 ga ik naar VSO het Liniecollege in Den Helder, waar ik het erg naar mijn zin heb. Voor die tijd heb ik op de Koningin Julianaschool gezeten. Dit is een reguliere basisschool waar ik, tot en met groep 8, een hele fijne en leerzame tijd heb gehad.

Roan