Bewoners

Gilano

Hoi

Ik ben Gilano. Ik ben geboren op 2 September 2002 en woon bij mijn ouders in Noord- Scharwoude. Ik heb ook een broer, hij heet Giovanni.

Ik werk 4 dagen in de week op dagbesteding centrum 31 in Heerhugowaard, waar ik het erg naar mijn zin heb. 

Mijn hobby’s zijn dansen, bij Dutch Dance Centre. 

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar het huis Anubis en vind ik het leuk om naar muziek te luisteren op You Tube.

Gilano

Jesse

Hoi,

Ik ben Jesse. Ik ben geboren op 18 januari 2002 en woon doordeweeks in Beekbergen. Daar volg ik de opleiding groen op Parc Spelderholt.

In het weekend ben ik bij mijn ouders op het fruitteeltbedrijf in Nieuwe Niedorp. Dan zie ik ook mijn zus Mandy weer. Ik ben gek op feestjes, ik houd van gezelligheid.

Ik ga graag zwemmen en op zaterdag voetballen bij HSOV in Opmeer. Ook vind ik het leuk om muziek te luisteren of een spelletje te spelen op mijn tablet.

 

Joey

Hoi,

Ik ben Joey. Ik ben geboren op 1 Mei 2000 en woon samen met mijn ouders in Nieuwe Niedorp. Ik heb ook een zus, Naomy.

In het dagelijks leven werk ik op dinsdag en vrijdag bij Deugeniet in Den Helder en op woensdag, donderdag en zaterdag bij Peper en Goud in Schagen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij HSOV friends in Opmeer en ski ik bij Il Primo in Bergen. Zomers ben ik te vinden bij het surfproject in Camperduin.

Op de momenten dat ik thuis ben vind ik het fijn om te relaxen op de bank met mijn ipad of een spelletje te spelen op de Wii.

Nicky

Nicky

Hoi,

Ik ben Nicky. Ik ben geboren op 23 Augustus 2002. Doordeweeks woon ik in Beekbergen op Parc Spelderholt waar ik een opleiding onderhoud volg.

In het weekend ben ik in onze vakantiewoning in Drenthe of thuis in Den Helder bij mijn ouders, broer Brian en tweelingzus Lisa.

Als ik thuis ben ga ik op zondag skiën bij Il Primo in Bergen en in de zomer golfsurfen bij het surfproject in Camperduin.

Mijn hobby’s zijn film kijken, muziek luisteren en op mijn ipad.

Viggo

Hoi,

 

Ik ben Viggo. Ik ben geboren op 1 juni 2002 in Haarlem. Ik heb in december 2023 mijn diploma als Horeca-assistent op Parc Spelderholt behaald. Sindsdien woon ik weer thuis en ga ik 2 dagen per week naar Brownies &Downies in Hoorn en 2 dagen per week naar Zorgboerderij Egmondermeer.

In de weekenden ga ik naar voetbal en skiën. In de zomer ben ik te vinden aan het strand voor het Surfproject.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zwemmen, muziek te luisteren en op You Tube filmpjes te kijken. Ook ga ik graag naar muziekoptredens toe.

Viggo

Kaj

Hoi,

Ik ben Kaj. Ik ben geboren op 6 Juli 2002. Ik woon bij mijn moeder in Nieuwe Niedorp. Mijn vader woont in Denemarken. Ik heb 2 zussen, Kirsten en Anne Marie.

Doordeweeks ga ik naar de dagbesteding. Dit is in Oudkarspel bij de kleine Ark. Ik heb het hier erg naar mijn zin.

Mijn hobby’s zijn (muziek) filmpjes kijken op You Tube, fietsen op mijn driewieler en met de hulp van mama dingen bouwen van lego. Ook zit ik op voetbal bij HSOV in Opmeer.

Sem

Hoi,

Ik ben Sem. Ik ben geboren op 2 Juli 2004 en woon met mijn ouders en broer Noah in Den Helder.

Ik ga drie dagen in de week naar het Linie College in Den Helder. Op dinsdag en woensdag loop ik stage bij De Helderse Vallei in Den Helder.

Verder zijn mijn hobby’s zwemmen, dansen bij de Triade, fietsen op de tandem, gamen, YouTube kijken op de tablet.

Sem

Mara

Hoi,

Ik ben Mara. Ik ben geboren op 19 Maart 2003. Ik woon met mijn ouders in ‘t Veld. Ik heb 2 broers, Rick en Mats. Mats is mijn tweelingbroer.

Mara gaat vier dagen naar de dagbesteding. Twee dagen bij bakkerij de Rode Luifel in Hoorn waar ik appeltaarten maak en twee dagen bij de Karwei in Schagen.

Mijn hobby’s zijn loomen en  voetballen, bij HSOV in Opmeer.

Roan

Hoi,

Ik ben Roan. Ik ben geboren op 7 Augustus 2003 en woon bij mijn ouders in Den Helder. Mijn zus heet Britt.

Ik ga vier dagen naar de dagbesteding. Op maandag ben ik “klusjesman” op de Koningin Julianaschool in Den Helder en op dinsdag, woensdag en donderdag werk ik bij de Deugeniet, ook in Den Helder.

Ik zit op voetbal bij JVC en ben gek op naar het theater en de bioscoop gaan. Ik houd erg van muziek luisteren en dansen. 

Roan