Doneren voor NSGK is doneren voor De Downdriehoek

Deel dit bericht via sociale media

Doneren voor wooninitiatief De Downdriehoek

Wooninitiatief De Downdriehoek gaat in de week van 12 t/m 17 november 2018, net als duizenden vrijwilligers van NSGK, op pad om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een handicap. Wooninitiatief De Downdriehoek loopt dit jaar voor het eerst mee in Heerhugowaard-De Noord, Noord-Scharwoude, Den Helder en Nieuwe Niedorp. 50% van onze opbrengsten komt ten goede aan ons wooninitiatief!

Lancering website en Facebookpagina Wooninitiatief De Downdriehoek

De collecteweek van NSGK is voor ons een goede gelegenheid om de website en onze Facebookpagina te lanceren! Op onze website leest u meer over ons doel om in de zomer van 2023 een woning te realiseren waar onze jongeren, onder begeleiding, zelfstandig kunnen gaan wonen. Wij gunnen hen een plek waar zij zichzelf kunnen ontwikkelen en zich echt thuis voelen. Wij denken aan een huiselijke, gezellige, kleinschalige woning dichtbij voorzieningen.
De stichting, Wooninitiatief De Downdriehoek, is opgezet met 5 ouderparen van jongeren met een verstandelijke beperking. De bedoeling is dat hier in de toekomst nog 3 tot 5 jongeren bij gaan komen.

Toekomstige bewoners

De jongeren kennen elkaar goed en trekken sociaal met elkaar op. Zij kennen elkaar van de voetbal, judo, skiën en school. In de zomer nemen enkele jongeren deel aan het Surfproject. Verder organiseren wij regelmatig uitstapjes waar de jongeren en ouders elkaar beter leren kennen. Een deel van de kosten wordt vergoedt door de NSGK, welke een startersbijdrage aan ons heeft toegekend. Op onze website leest u meer over de toekomstige bewoners, de ouders en het bestuur

Sponsoring

In de afgelopen weken is hard gewerkt aan de afronding van de website. Hiervoor willen wij Rick en Melvin van WordPressLab bedanken, die belangeloos de website hebben gebouwd. Verder bedanken wij Rowa Media BV, die 1000 flyers voor ons heeft gedrukt.

Collectant gemist of ons wooninitiatief direct steunen?

Heeft u ons gemist en wilt u doneren? Dat kan aan de NSGK door de letters ‘NSGK’ te sms-en naar nummer 4433 (eenmalige gift van 3 euro). Ook kunt u ons rechtstreeks steunen via onze donatiepagina.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Een dag met een gouden randje

Gisteren, zaterdag 23 september, was een dag met een gouden randje. Voor de ouders was het Winkelmadepark al redelijk bekend terrein maar, omdat er eerst

Wij zijn trots en blij!

Gisteren, donderdag 14 september, heeft het bestuur van de Downdriehoek een belangrijke stap gezet in de richting van ons doel. Samen met Wooncompagnie en PluZorg

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog