Driehoekhamburgers voor de Downdriehoek

Hamburgeractie Downdriehoek

Deel dit bericht via sociale media

Zoals u allemaal heeft kunnen lezen, op onze pagina, zetten wij ons ook dit jaar in voor de collecte voor het Gehandicapte Kind, waarvan een gedeelte van de opbrengst ten goede komt aan De Downdriehoek. De collecte duurt van 15 tot en met 20 November. Wij zullen de laatste dag van de collecte afsluiten met een prachtige actie.
Slager Broersen uit ’t Veld zal op zaterdag 20 November speciale driehoekhamburgers verkopen waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan ons wooninitiatief. De prijs voor 4 van deze heerlijke hamburgers is € 6,99. De hamburgers zijn zelfs glutenvrij verkrijgbaar! Hiervoor dient u van tevoren te bestellen. Natuurlijk kunt u voor de “gewone” driehoekhamburger ook alvast uw bestelling doorgeven, zodat het voor u klaarligt op de dag van de verkoop, maar dit is niet noodzakelijk. Voor bestellen kunt u een whatsapp sturen naar: 06 21 51 63 51
Lijkt het u leuk om onze jongeren eens in “real life” te ontmoeten? 😉
Dan heeft u dubbel geluk, want zij zullen van 09.30 uur tot 14.30 uur aanwezig zijn voor de verkoop van de hamburgers. Een lekkere driehoekhamburger op uw bord en een mooie lach van onze altijd blije jongelui!
Kom allemaal dus op 20 November langs bij Slager Broersen, Rijdersstraat 87 in ’t Veld.
Graag willen wij slager Broersen enorm bedanken voor deze zeer genereuze actie!
!!!!!!!!!! Wist u dat, als u niet de mogelijkheid heeft om zelf naar ’t Veld te komen, wij de hamburgers heel graag bij u thuis komen bezorgen?!
Of u nu in Den Helder, Julianadorp, Schagen, Nieuwe Niedorp, Winkel of ergens anders binnen deze regio woont, als u uw bestelling aan de slager doorgeeft, brengen wij het die dag bij u langs!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Vomar Klant-is-Koning kaart

Binnenkort opent de Vomar in Nieuwe Niedorp zijn deuren. Een mooie gelegenheid voor ons om u te wijzen op de Klant-is-Koning kaart. Met de Klant-is-Koning

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog