In het nieuws bij Noordkop Centraal

Bewoners van de Downdriehoek

Deel dit bericht via sociale media

DownDriehoek hoopt op woonplek in Winkel – Noordkop Centraal

afgelopen week in het nieuws bij Noordkop Centraal

WINKEL – Wooninitiatief De Downdriehoek hoopt binnenkort te kunnen beginnen met het bouwen van een woonvoorziening aan het Winkelmadepark in Winkel. 

De Downdriehoek is een woonvoorziening voor jongeren met een verstandelijke beperking waar zij zelfstandig kunnen wonen, wel met de nodige zorg en begeleiding.

Thessa Schouten, een van de ouders van de jongeren, heeft er vertrouwen in dat de woonvoorziening er gaat komen. “Er zijn altijd wat hobbels op de weg, maar daar komen we zeker overheen.”

Momenteel is het nog wel spannend of de woonvoorziening er gaat komen. “We zijn nog in afwachting van de gemeente. Ook moeten we kijken of het financieel haalbaar is. Het zijn spannende tijden”, aldus Schouten.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Een dag met een gouden randje

Gisteren, zaterdag 23 september, was een dag met een gouden randje. Voor de ouders was het Winkelmadepark al redelijk bekend terrein maar, omdat er eerst

Wij zijn trots en blij!

Gisteren, donderdag 14 september, heeft het bestuur van de Downdriehoek een belangrijke stap gezet in de richting van ons doel. Samen met Wooncompagnie en PluZorg

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog