onze eerste “vriend” van de Vriendenclub

Deel dit bericht via sociale media

Afgelopen week mochten wij onze eerste “vriend” verwelkomen bij De Downdriehoek. Cees Quak Groen, Grond en Infra heeft zich voor drie jaar aangesloten bij onze VriendenClub. Hier zijn wij, vanzelfsprekend, erg blij mee. Welkom Cees en dankjewel!
Wilt u ook onze “vriend” worden en daarmee De Downdriehoek steunen? Hier kunt u meer informatie vinden over het hoe en waarom: https://downdriehoek.nl/vriendenclub/.
Cees Quak heeft zich aangemeld middels onze prachtige VriendenClubflyer, die gedrukt is door Rowa Druk & Media. Wij zijn erg blij met het resultaat van de flyer en willen Rowa dan ook hartelijk danken!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Wat zijn wij enorm dankbaar

Wat zijn wij enorm dankbaar We zijn gisteren zo hartelijk ontvangen door Uw Slager Broersen. De mensen die onze kraam bezochten waren enthousiast en geïnteresseerd.

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog