Vomar Klant-is-Koning kaart

Deel dit bericht via sociale media

Binnenkort opent de Vomar in Nieuwe Niedorp zijn deuren. Een mooie gelegenheid voor ons om u te wijzen op de Klant-is-Koning kaart. Met de Klant-is-Koning kaart kunt u de kas van onze stichting eenvoudig en geheel kosteloos spekken. Dit doet u door de Klant-is-Koning kaart aan De Downdriehoek te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen de kaart te scannen bij de kassa.
Dit kost u ook helemaal niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%, van het totaalbedrag aan boodschappen, van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan ons.
Het koppelen is heel simpel. U gaat naar: vomar.nl/kik of u doet dit via de Vomar app, die u kunt downloaden. Onze code is: DOHEE2021.
Via de Vomar app kunt u gebruik maken van de Klant-is-Koning kaart maar u kunt de kaart ook gewoon bij ieder filiaal van de Vomar afhalen. U kunt natuurlijk ook bij alle andere filialen voor ons sparen.
Bedankt🙏.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Vomar Klant-is-Koning kaart

Binnenkort opent de Vomar in Nieuwe Niedorp zijn deuren. Een mooie gelegenheid voor ons om u te wijzen op de Klant-is-Koning kaart. Met de Klant-is-Koning

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog