Vomar Klant-is-Koning kaart

Deel dit bericht via sociale media

Binnenkort opent de Vomar in Nieuwe Niedorp zijn deuren. Een mooie gelegenheid voor ons om u te wijzen op de Klant-is-Koning kaart. Met de Klant-is-Koning kaart kunt u de kas van onze stichting eenvoudig en geheel kosteloos spekken. Dit doet u door de Klant-is-Koning kaart aan De Downdriehoek te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen de kaart te scannen bij de kassa.
Dit kost u ook helemaal niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%, van het totaalbedrag aan boodschappen, van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan ons.
Het koppelen is heel simpel. U gaat naar: vomar.nl/kik of u doet dit via de Vomar app, die u kunt downloaden. Onze code is: DOHEE2021.
Via de Vomar app kunt u gebruik maken van de Klant-is-Koning kaart maar u kunt de kaart ook gewoon bij ieder filiaal van de Vomar afhalen. U kunt natuurlijk ook bij alle andere filialen voor ons sparen.
Bedankt🙏.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u onze nieuwsbrief digitaal in uw mailbox om zo alle ontwikkelingen te volgen van ons wooninitiatief

Andere berichten

Een dag met een gouden randje

Gisteren, zaterdag 23 september, was een dag met een gouden randje. Voor de ouders was het Winkelmadepark al redelijk bekend terrein maar, omdat er eerst

Wij zijn trots en blij!

Gisteren, donderdag 14 september, heeft het bestuur van de Downdriehoek een belangrijke stap gezet in de richting van ons doel. Samen met Wooncompagnie en PluZorg

Helpt u ons mee?

Wij zijn elke donateur enorm dankbaar. Samen met u kunnen wij de toekomstdroom voor onze jongeren realiseren. Een kleine bijdrage maakt al een groot verschil.

Duimen omhoog